Привітання з днем народження українською мовою

Нехай добрий художник розфарбує твоє життя яскравими фарбами, а талановитий композитор напише мажорну мелодію твоєї долі. У Сплячої Красуні були феї, а твоєї феєю нехай буде благодушна доля. Бажаю, щоб вона балувала тебе приємними подарунками і раптовими сюрпризами, причому не тільки в День народження, а набагато частіше.

***

Дорога моя подружка! Сьогодні, в твій День народження, я від щирого серця хочу побажати тобі «водної» життя: щоб на курорти ти плавала, в багатстві купалася, а по вулицях, як королева, пливла! І щоб всі зустрічні «крейсери» йшли на дно від одного твого прицільного погляду!

***

Вітаю з днем ​​народження. Бажаю, щоб не тільки цей день, а й всі інші були хеппі, щоб в твоєму житті було багато яскравих фарб і веселощів, як у хіпі. Нехай після насиченого робочого дня або куражу з міцними напоями завжди допоможе розслабитися тепла ванна з пінкою і улюбленої уточкой. І нехай в твоєму серці буде лав, а на кишені - мані.

***

Вітаю з твоєї днюхой і бажаю крутий веселухи. Нехай цей день запам'ятається тобі неймовірною пригодою на твою апетитну попу і чудовою історією з елементами добрих жартів і запаморочливих танців. Бажаю тобі, щоб твоє щастя мало курс по замкнутому колу, а удача не сміла залишати тебе ні на хвилину.

***

З Днем народження друг! З усіх мистецтв, для нас найважливішим є ПИВО! Приходь частіше в наш "гурток мистецтвознавства"!

***

З роками бажаю, щоб ночі були спекотніше, тіла ближче, поцілунки гаряче, а губи все нижче стосувалися тіла. Нехай безсонні ночі вимотують в найкращому сенсі цього слова, щоб крики були лише від пристрасті, а сльози від щастя.

***

Вітаю з днем ​​народження, а побажати хочу, щоб життя рясніла вдалими моментами і щасливими миттєвостями, щоб в хвилини кислої, як лимон, життя поруч завжди був коньячок, щоб в кишенях було стільки бабосов, а в голові стільки ідей, щоб будь-яка проблема вирішувалася одним махом.

***

Ну ось, чергове, безглузде привітання на думку твою. Так нехай моє привітання буде для тебе особливим! Бажаю тобі всього самого незвичайного в житті. Але обережніше: мрії збуваються!

***

Кожен день тобі на благо, на твої рахунки років, примножуючи відсотки щастя, без кредитів в рахунок квітів, падаючих зірок бажань, нових доленосних днів, вірних дружбу і удачі люблячих тебе друзів.

***

Наше життя схоже на життя квітів - ми з'являємося на світ, розквітаємо, в'яне і вмираємо, залишаючи після себе насіння - наших дітей. Тільки штучні квіти стоять довго і радують нас, але пропадають назавжди. Давай піднімемо келихи за те, щоб ти була такою ж чарівною і прекрасною, як ніжна троянда, і стійкою, як штучний квітка.

***

Стільки галасу і турбот заради одного дня! Але це логічно ... Адже кожен День народження ми відзначаємо всього один раз в житті! Зі святом тебе! Нехай в сьогоднішніх подарунки знайде все бажане, а інше, чого не знайдеться, з'явиться в твоєму житті в самий найближчий час!

***

В народі кажуть «Покажи мені своїх друзів і я скажу тобі хто ти» Хм, якщо я покажу тебе, то про мене складеться думка, що я розумний, грамотний, начитаний, прикольний, позитивний, симпатичний молодий хлопець! Ну, раз ти такий, то і я! Ти ж мій друг! І у тебе сьогодні день народження! Я сподіваюся, що ми нап'ємося недостатньо сильно щоб забути всі наші пригоди! Так як буде весело, я впевнений! Я бажаю, щоб всі твої мрії, і навіть ті де у тебе свій гарем, збулися! Щоб ти аж сам не повірив, а тут бац, і все здійснилося! З іменинами дружбан!

***

Бажаю тобі солодкого, шоколадного щастя, ванільного морозива і молочного коктейлю! Щоб ти в цьому житті міг вдосталь покуштувати всього самого смачного і солодкого! З Днем народження!

***

УСПІХІВ! У цьому коротенькому слові кожна буква щось шепоче. Чуєш? «У» - успіху, «Д» - добра, «А» - активності, «Ч» - чуттєвості, «І» - достатку. А я лише додам - ​​з Днем народження!

***

З особливим почуттям в день народження хочу побажати тобі щасливих років, радості, здоров'я, перемог і просування по службі! Бажаю тобі, щоб все збувалося, щоб тебе знайшли крила слави, а твоє ім'я виявилося в ряду великих діячів всієї Землі!

***

Погодься, що гроші - сміття! Бажаю Тобі стати власником сміттєзвалища!

***

У святковий день, в який потрібно так багато з'їсти і випити ... Хочу сказати, в який потрібно оточити тебе увагу і підтримати святковий настрій! Так ось, я вітаю тебе з Днем народження і бажаю ніколи не сумувати і вірити в те, що щастя одного разу просто звалитьсятобі на голову, але не заб'ється, а просто обсипає найкращим і бажаним!

***

Бажаємо тобі, наша дорога іменинниця вага тільки грошима набирати і щоб ніколи не схуд твій гаманець. На навпіл ділити свою любов лише одним єдиним чоловіком. Нехай неможливою ношею стане мішок з удачею, а вагон везіння завжди, щоб віз до нових незвіданих пригод. Бажаємо міцного здоров'я, щоб в сумці воно ніколи не закінчувалося. Щоб щастя було твоє бездонним, а робота цілком, неважко. Ночі тобі безтурботні, а в каві нехай зранку розчиняються посмішки і мрії. Будь завжди такою чарівною, шикарною і карколомної. У два клацання вирішуй всі проблеми і знаходь легко відповіді на будь-які питання. Зарплата щоб завжди допомагала здійснювати самі захоплюючі круїзи. Впокорюй своєю чарівністю будь-які вершини і досягай задумані мети. Не гай з роками свою романтичність, залишайся завжди мрією всіх поетів!

***

Нехай тобі на шляху завжди зустрічаються люди, з вини яких ти будеш лити сльози. Але ці сльози будуть від невимовної радості.

***

Я хочу побажати тобі в наступні роки твого життя пізнати всі тонкощі і збочення гріха, але тільки в думках. Але при цьому бажаю, щоб твоїм улюбленим напоєм залишався кефір сімейного життя.

***

Прикольні привітання з днем народження українською мовою

У кожної медалі дві сторони, і я хочу побажати тобі в наступному році твоєму житті навчитися поєднувати протилежності: літати на крилах мрії і міцно стояти на ногах, мати сто друзів і набагато більше зелених, сміятися в обличчя негараздам ​​і плакати від щастя, завойовувати світ і коритися любові. З Днем народження!

***

Вітаю тебе, лялечка! Бажаю тобі багато агу, радісних гулі, смішних гугу, і все це без зубних болів. Все-таки ти лялечка велика, тому я тобі бажаю побільше грошей і земних насолод, щоб життя твоя завжди була в лад твоїм мрій та життєвих цілей.

***

Бажаю мати безрозмірний чемодан здоров'я, непідйомну сумку любові, величезний мішок везіння, рюкзак вчасно приходить удачі, неймовірних розмірів торбинку щастя, портфель виконаних бажань і вічно вагітний гаманець.

***

Я довго ламав голову над подарунком для тебе, і вирішив зробити безцінний сюрприз - улибательную смс. Коли ти дочитаєш її до кінця, ти посміхнешся, і планета посміхнеться разом з тобою.

***

Бажаю тобі дожити до ста років! Нехай мотор в твоїх грудях працює без перебоїв і без ремонтів. Нехай життя твоє буде широкою і рівною трасою без вибоїн і вибоїн. Бажаю також, щоб тебе не заносило на крутих поворотах, щоб ти завжди міцно тримав кермо свого життя в твердих руках. Вдалою і щасливою тобі дороги!

***

Бажаю тобі, щоб день народження був запальним і веселим! В житті нехай буде штиль, а якщо і налетить буря, то тільки любовна! Яхта твоєї долі нехай сміливо йде на всіх вітрилах назустріч щастю.

***

Руки з попи, голова набакир, вічно розпускає нюні, - все це, звичайно ж, не про тебе. Вітаю з днем ​​народження і хочу побажати не пхати пальці в розетку долі, не отримувати ляпасів від життя, насолоджуватися гумором, з кожним днем ​​шикувати і веселитися.

***

Бажаю здоров'я, загартувати себе в дрібних негараздах і виробити імунітет до всіх неприємностей. Регулярно приймай вітамінки радості і їж солодкі хвилини щастя, а ранок починай з посмішки і з веселим приколом! І більше яскравих вражень - вони потрібні, як повітря!

***

З днем ​​народження вітаю від щирого серця і інших органів! Бажаю, щоб сіль була присутня тільки в їжі, а решта життя твоя хай буде солодкою і чудовою. Бажаю щастя до нестями, великої радості до доброго безумства і пристрасті до судом любові.

***

День народження - фікція. Краще його святкувати щодня, щоб за довгий час встигнути перерахувати всі достоїнства іменинника. Листівки тим більше не вистачить на перерахування твоїх достоїнств і моїх побажань. Тому - просто вітаю!

***

Бажаю, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана тобою мрія збувалася. Нехай запас бажань буде нескінченним, але кожне з них заповідним. З Днем народження.

***

З днем ​​народження, цукерка. Бажаю попу тримати краником, а губки бантиком, бажаю на ніжках кришталевих черевичків, а в ручках золотого ключика, бажаю в животі метеликів, а в голові то розсудливих, то веселих тарганів.

***

Бажаю купатися в розкоші, насолоджуватися запахом значного гонорару і ховатися пухнастим щастям, щоб жилося тобі по кайфу і без напрягу. Ще побажаю поповнення земних зручностей, піднесеного настрою і попереду чарівну бурхливе життя з божевільними і неймовірними пригодами. З Днем народження тебе!

***

З Днем народження! Бажаю, щоб цей рік життя обійшовся без косяків і падінь. Частіше мурчіт і поменше фирчіт, закохувався з кожним днем ​​все більше і ніколи не думай розкисати, смійся, мрій і використовуй всі свої таланти і можливості по повній програмі. Удачі тобі і хеппі енду в кожній історії!

***

Зірочку з неба ясну, машину супер класну, плаття модне-модне нехай сьогодні подарують друзі. Ну а я пришлю листівочку, в ній напишу тобі лише пару слів: «Дівчина-красуня, нехай на день народження мрії стануть реальністю, а в душі цвіте любов.»

***

Бажаю посмішка щоб з обличчя не сходила, щоб вітер попутний завжди дув лише в спину, фортуна ходила з тобою всюди і серце щоб вічно любов'ю палало! З Днем твого народження !!!

***

У День народження від душі любов'ю бажаю захворіти (тут на ваш розсуд - або підхопите свіжий вірус, або нехай загостриться хронічна закоханість). Вам не варто шукати ліки, вболівайте самі і заражайте інших! І нехай любов буде єдиним невиліковним захворюванням у вашій медичній картці.

***

Вітаю з днюхой! Бажаю в житті крутих підйомів, великих бабосов, кльових відчуттів, чумового настрою і кайфових моментів. Нехай твій поїзд чух-чух без зупинки по рейках успіху і везіння. Бажаю тобі писати чудові картини свого життя, немов Нарбут.

***

Наше життя, як велика ріка. Бажаю твоїй човні легко проходити пороги труднощів, не втратити управління в вирах любові і обов'язково доплисти до берегів щастя.

***

Подруга моїх суворих і щасливих днів, мій психіатр і вірний мій порадник, вітаю тебе, дорога, з днем ​​народження. Бажаю від долі стусанів до доброго з світлого щастя, бажаю від життя крутих злетів і феєричних успіхів, бажаю від друзів заразливого сміху і вибухового настрою, бажаю від любові твого серця великого натхнення і бажання творити.

***

Бажаю, щоб кожен тобою загадане бажання виконувалося б так швидко, що знаменита рибка з казки зав'ялити б від відсутності роботи.

***

Хеппі бёздей, красуня. Бажаю, щоб улюблений тебе обожнював, щоб і взимку, і влітку була можливість пом'яти квиток в кишені на Багами чи Мальдіви, щоб твоя краса засліплювала все живе на Землі, щоб про твої таланти і перевазі складалися епоси і ходили легенди.

***

Нехай життя здасться казковим сном, який не закінчується, а тільки знаходить нові фарби! Не гай в ньому себе, а будь яскравіше і постійно рухайся вперед!

***

З Днем народження! Всього вам найкращого і прекрасного, самого сонячного дня народження, самого сяючого сонця, найвідданіших друзів, найтепліших усмішок, найспекотніших побажань, найприємніших зізнань, самого феєричного щастя, самої неперевершеною радості, самого приголомшливого успіху.

***

З днем ​​народження, дорогий чолов'яга! Нехай у тебе все буде надміру: грошей - віз, здоров'я - вагон, друзів - полк. А сьогодні нехай тебе чекає лавина поздоровлень і море вина!

***

У твій день народження я хотів (а) послати тобі щось красиве, ніжне, еротичне, розумне і веселе, але я не поміщаються на екрані. Вітаю!

***

Якого хріна в день народження, стирчиш на кухні, все кидай, пішли в стриптиз, подражнити мужиків! З твоєю фігурою і мізками тобі на троні сидіти, а ти посуд миєш, твою мать! Бажати тобі я нічого не буду, тобі і так від життя все дісталося! Канари і блакитний берег? Та легко! Блін і мужика з грошима? Так кажу пішли в стрип-бари!

***

З днюхой тебя! Нехай твій стакан завжди буде повним, гаманець товстим, і щоб тобі за це нічого не було!

***

День народження - блискучий привід для того, щоб за один раз побачити і поговорити з усіма, хто доріг, прийняти їх привітання та ще раз здивуватися, тому як же багато людей люблять тебе всім серцем, даруючи найтепліші побажання! Сьогодні я вітаю тебе і охоче дарую найдобріші слова і найкращі побажання! Я бажаю тобі довгі роки залишатися таким же дивним, прекрасною людиною і разом з цим - ставати ще щасливішим, і завжди у твоєму житті нехай буде тільки найкраще і добре!

***

З Днем народження вітаю! Бажаю, щоб ще одна свічка на твоєму святковому торті зробила твоє життя яскравішим!

***

Бажаю мільйон монет, півцарства і єдинорога на додачу! І щоб прийшло бажане безоплатно, без виконання доручень хитромудрого царя, а просто по праву вимоги.

***

Бажаю в День народження обколоти руки про букети троянд, отримати алергію від численних подарунків, подарованих в цей день. Нехай зів'януть вуха від душевних слів і побажань в твою честь. Не біда, якщо злипнуться губи від палких поцілунків і зводить м'язи від полум'яних обіймів - цей день треба зустріти, як треба!

***

З днем ​​народження тебе, / Ім'я /!) Нехай мелодія твоїх відчуттів звучить в такт ритму планети! Нехай вона буде співзвучна любові і радості! Нехай природний оркестр переможних вітрів і шум океану бажань стануть твоїм акомпанементом! Вітаю!)

***

Ви прекрасні, як і багато років тому і, як завжди, сповнені гідності. Ви з тих жінок, хто не зафарбовує з'явилася сивину, а підкреслює нею свою пишність. З днем ​​народження, леді.

***

З Днем народження. Бажаю чарівності та сексуальності з голови до п'ят, бажаю, щоб не було стресу ні для серця, ні для печінки, бажаю, щоб твоє життя було кордебалетом задоволень і для тіла, і для душі.

***

Нехай на серце буде спокійно! Нехай в душі буде світло! Нехай вогник твоєї душі приваблює безліч добрих людей, а злих не підпускає близько! Хороших тобі попутників по життю!

Джерело: http://vitannya.com/krasivi-shhiroserdechni-vitannya-svoyimi-slovami-z-dnem-narodzhennya/

Комментарии