Найкращі привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику

Найкращі привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику

В твій день народження, хочу сказати тобі спасибі за твою підтримку, довіру, чесність і розуміння. Ти справжній друг, на якого завжди можна покластися. Удачі тобі і всіх життєвих благ!

***

От ти і стала старше. Ти навчилася ладити з людьми і посміхатися в очі неприємностей. Ти заслуговуєш на щастя, і ми тобі бажаємо його.

***

Ти сьогодні – іменинник, дорогий хрещеник! Щиро вітаю тебе з Днем народження і бажаю більше посмішок і менше в житті помилок, відданих друзів і удачі у всіх починаннях. Нехай твій життєвий шлях буде устелений квітами, а назустріч сяє ясне сонечко! Будь обережний і поводься по-розумному!

***

Вітаю з 8-річчям, чудовий і милий дитина. Я тобі бажаю бравою навчання і веселих захоплень, неймовірних пригод і чудових друзів, чудового настрою і великої удачі, радісних подій і великих відкриттів.

***

Тобі три рочки, сонечко! Бажаю з кожним днем розвиватися і пізнавати цей чудовий світ! Нехай у твоєму сердечку завжди будуть панувати щастя і доброта! Частіше усміхайся, будь слухняною дитиною і зростати в любові та гармонії!

***

Вітаємо з 13-річчям! Нехай життя твоє буде все, що потрібно, чим буває життя хороша Любов, Надія, Вірність, Дружба і вічно юна душа!

***

Моя кохана, у свої 16 років не тільки, бажаю бути самою щасливою і всіма улюбленої. Не тільки в цей день нехай тобі посміхається щастя. Ти сама чарівна, мила, прекрасна і неповторна, гідна самого кращого скрізь і завжди! Бажаю здійснення всіх найзаповітніших бажань, і нехай реалізуються найнеймовірніші плани і будуть безмежні твої творчі можливості. З днем народження, моя кохана і найкраща дівчина на світі. Йди по життю з надією і вірою у велику любов. Щоб завжди надія тобі освітлювала дорогу, щоб віра відкривала нові двері перед тобою, а любов, щоб тебе окриляла. Нехай в житті більше приємних моментів настане, а запаморочливе щастя прикрасить веселкою кожен твій день. Такий ось чарівною і чудовою нехай бачать оточуючі тебе! Завжди грей і вдохновляй своїх рідних і близьких.

***

В день твого народження бажаю тобі, неодмінно, щоб ти був всіх розумніше, всіх красивіше і сильніше. Бажаю тобі я посміхатися, вірити в казки і творити чарівні справи. Бажаю, щоб у твоїй кімнаті поселилися казкові іграшки і швидкі-машини, які відвезуть тебе в казкову країну. З твоїм днем, хлопчик!

***

15 років такий витончений вік, ніби весна розпустила свій колір. Щиро і від щирого серця вітаємо гаряче улюблену іменинницю з цим чудовим святом. Бажаємо не знати горя і турбот. Нехай кожна мить твоє буде щасливим, везіння чатує на кожному кроці, і щоранку починайте зустрічати тільки з хорошим настроєм. Ти можеш прикрасити будь похмурий день і розвіяти нудьгу своєю теплою посмішкою. Ти пахнеш дитячими казками, але плюшевий ведмедик вже запилився в кути. Нехай час наповнює тебе нескінченним юним чарівністю, і збережи якомога більше своєї запаморочливої юності. Попереду чекає багато труднощів подолати, перша любов або вибір професії. Але поки живи і насолоджуйся своєю безтурботністю, як метелик влітку у квітки. Нехай кожен день буде чарівний і наповнений щастям.

***

Нехай здоров'я вас не підводить, щастя переповнює, а мрії здійснюються зі швидкістю світла. Нехай чудові очі горять вогниками, з вуст не сходить неповторна посмішка, а настрій буде на висоті. З Днем народження, дорогі двійнята! І пам'ятайте, ви є одне в одного, а це найголовніше!

***

Вітаю з чудовою датою веселого дитинства, з 3-річчям, зайчик! Бажаю ні дня без солодощів і смакоти, інтересу і радості, цікавості і посмішок. Будь жвавим зайчиком, грайливим кошеням і дзвінким соловейком. Рости щасливою дитиною і прикрашай цей світ своїми яскравими мріями.

***

Улюблене моє сонечко ________(ім'я!), вітаю тебе з Днем народженням! Бажаю тобі залишатися такою ж красунею і розумницею! Нехай всі твої бажання збудуться! Слухайся маму і тата, бабусю і дідуся! Ми тебе любимо!

***

З десятим днем народження! Нехай ти все ще дитина, але вже не маля, нехай же цей день залишиться у твоїй пам'яті назавжди. З святом, бажаємо отримати ті подарунки, які тобі найбільше хотілося, нехай у твоєму житті будуть тільки світло і радість.

***

Дорогий малюк! Ти ростеш з кожним днем, ми ледь встигаємо запам'ятати тебе одним, а ти вже встигаєш помінятися, здобуваючи знання, нові корисні звички, радуючи батьків своїми успіхами. Вітаємо тебе з Днем Народження і бажаємо рости розумним і добрим хлопчиком, який знає, чого хоче від життя і впевнено йти до своєї мети.

***

Як будується будинок, так ти ростеш як людина! Фундамент — це твої непохитні принципи, стіни — повагу і добре ставлення до людей, дах — любов. День народження — прекрасний привід навести порядок, і зміцнити себе. І хай твій дім буде прекрасний!

***

Дорогий ІМ'Я, тобі сьогодні виповнилось цілих ... років. Ти став вище, розумніше і серйозніше. Ти вже проявляєш якості справжнього чоловіка: наполегливість, витримка та впевненість. Я не сумніваюся, що ти виростеш цілеспрямованим і успішною людиною. Але поки ти ще підліток, насолоджуйся дитинством, зустрічайся з друзями і подружками, загалом, танцюй, поки молодий і не поспішай стати дорослим. З днем народження.

***

Всі дівчатка, якими б вони не були, напередодні свого десятиліття стають принцесами. Тому, наша мила принцеса, вітаємо тебе з Днем Народження і бажаємо якомога більше чарівництва в твоєму житті. Хай мир дарує тобі найбільш грандіозні чудеса.

***

Дорогі батьки, сьогодні ми хочемо привітати з днем народження вашого малюка і, звичайно ж, вас, адже завдяки вам на світ з'явилося маленьке прекрасне диво, якому сьогодні виповнюється рік. Ми бажаємо вам рости, розквітати й розвиватися. Здоров'я вашому скарбу, хай радість буде його другом, щастя - вірним попутником, любов - захистом і підтримкою.

***

Цей чудовий свято має стати початком твоєї чудової життя! Вітаємо! Тобі – вісім років! І нехай з цього моменту в твоєму житті почнуться неймовірні пригоди, які закрутять тебе на каруселі щастя! Твій час стати щасливчиком настав! Все в твоїх руках, а від тебе вимагається лише бажання! Прагни пізнавати незвідане швидше своїх однолітків, і тоді в житті ти обов'язково станеш першим з кращих! Нехай цей День Народження принесе тобі чимало подарунків і розваг і залишить у твоєму серці чудових вражень на цілий рік вперед! Нехай у твоєму житті додасться добра і тепла рідних, нехай турбота близьких дарує тобі впевненість у завтрашньому дні! Бажаємо тобі натхнення до навчання, інтересу до наук, захоплень по душі! І нехай тебе оточують друзі гідні твого характеру! З Днем Народження!

***

Хто у нас самий пустотливий хлопець в будинку? Хто любить дивитися мультики, і їсти солодощі? Звичайно ж ти, маленький іменинник! Сьогодні у тебе великий ювілей! 8 років виповнюється найталановитішому, спритному, розумному й пустотливому дитині. Сьогодні тобі подарують багато подарунків та уваги, тому посміхайся і ніколи не сумуй. Вчися допомагати рідним і близьким, багато читай і їж кашу. Адже чоловік повинен бути сильним і сміливим, щоб все в житті у нього виходило. Наприклад, знайти на світі невідоме нікому тварина або розгадати звідки беруться зірки на небі, а може бути, створити нову ракету або полетіти в космос для дослідження галактик! Добивайся своїх цілей і нехай всі заповітні мрії вмить збудуться! З восьмилетием!

***

З Днем Народження тебе, майже доросла людина! Шість рочків! Не багато, але вже і не так мало! Вже не сидиш в колясці, а самостійно робиш те, що належить робити дорослій людині! Вітаємо тебе з урочистою датою в твоєму житті, і бажаємо ставати сильніше, впевненіше і стрімко розвиватися! Нехай твої батьки радіють твоїм старанням, а ти не припиняєш їх дивувати своїми можливостями! Бажаємо тобі множити свої знання, накопичувати життєвий досвід і вчитися всьому тільки у добрих і хороших людей! Рости здоровим та слухняним дитиною на радість своїм батькам! Здобудь друзів надійних і вірних! Вчися у своїх батьків всьому, що вони в тебе вкладають! Бери приклад зі старших товаришів і запам'ятовуй чужі помилки! З Днем Народження тебе, майже доросла людина! Сміливіше роби крок за життя і нічого не бійся! Удачі!

***

Диво наше маленьке - дороге і улюблене! Тобі сьогодні виповнився цілий рік, годище, тому що тобі було дуже нелегко! Тепер ти вмієш дуже багато, увійшов в життя повноправним людиною, коханим усіма близькими! Бажаю тобі рум'яних щічок, міцненьких ніжок, ясних і радісних вічко і умілих ручок! А ще здоров'я богатирського, цікавості безмірного, успіхів у житті, радості і щастя кожен день і кожну годину!

***

Зі святом! З першою важливою датою — з довгоочікуваним годиком! Так багато пройдено, а скільки досягнень чекають попереду. Бажаю, щоб оберігали дитя ангели, в будинку чувся веселий сміх, а якщо з'являлися сльози — то маленькі крапельки, зникаючі моментально. Бажаю, щоб здоров'я було міцне, слухняність зашкалювала, супроводжували терпіння і сили, а іграшки, книжки, одяг з'являлися в геометричній прогресії.

***

З днем народження, наша маленька радість, ми з усією любов'ю вітаємо тебе з 2-річчям! Бажаємо тобі, малюк, здоров'я, гарного росту, цілий світ веселих розваг, нових інтересів і незгасної енергії на кожен твій світлий день.

***

Сьогодні ми хочемо подарувати тобі море посмішок і приємних лагідних слів на честь твого тринадцатилетия! З Днем Народження, юний мрійник! Бажаємо тобі ніколи не відмовлятися від своєї мрії, і нехай вона тебе веде коротким шляхом назустріч щастю! Бажаємо, щоб твої мрії були сповнені добрих намірів і породжували собою добро! Нехай з кожним твоїм добрим вчинком твоя мрія наближається до тебе! Бажаємо тобі засипати з мрією і прокидатися з думками про неї! Нехай твої думки будуть світлими і чистими, нехай твої очі будуть сповнені радості кожне ранок, день і вечір! Бажаємо тобі сонячної погоди на душі цілий рік! Нехай твої батьки радіють твоїм досягненнями у навчанні, нехай твої друзі і подруги поважають тебе, як особистість, нехай викладачі ставляться до тебе справедливо! Нехай доля винагороджує тебе по заслузі! Бажаємо тобі вічно залишатися молодим! З Днем Народження!

***

Я довго не знала чого ж побажати, такого хорошого хлопця як ти! А потім зрозуміла, що тобі не хочеться влади, грошей, багатств. Тобі всього лише потрібно трохи пригод, уваги і щастя. Простого дитячого щастя, де поруч родина і друзі. Я знаю, що чистіше, ніж твоє, сердечка, напевне, немає! Я бажаю тобі, щоб ти ніколи не зіткнувся з іншою, недоброю стороною цього світу. Нехай твої очі, в яких прямо світитися доброта, ніколи не плачуть. Ну, я бажаю веселого життя. Ніколи не здаватися і завжди бути на крок попереду...З 12 днем народження.

***

Хочу побажати чудового хлопчика більше радісних і яскравих днів у житті. Щоб усі з легкістю вдавалося, а мрії здійснювалися зі швидкістю світла. Нехай очі завжди сяють яскравіше всіх вогнів, а успіх не покидає ні на хвилину. Бажаю бути щасливим всім на зло, і впевнено йти до бажаної мети.

***

Хрещеник! Поспішаю привітати тебе з Днем народження! Хочу побажати тобі здоров'я на твій вік, удачі, везіння і творчих успіхів на роботі! Продовжуй свій життєвий шлях з посмішкою та добрим настроєм! Щоб у твоїх очах ніколи не відбилася тінь від смутку і горя! З Днем народження!

***

Дорога моя внучка, моє золоте сонечко, в твій День народження я хочу тобі так багато побажати... Бажаю тобі знайти справжніх друзів, зустрічати в житті більше хороших людей, бути завжди здоровою, красивою і щасливою. І частіше приїжджати до своєї бабулі! Вітаю!

***

Перший день народження дитини – це більше свято батьків, адже цей рік був таким важливим і водночас важким для вас. Дорогі батьки, я хочу подякувати вам за ту честь, яку ви надали мені, запропонувавши стати хрещеною матір'ю своєї дитини. Доню моя, я пообіцяла бути твоїм ангелом – охоронцем на землі, допомагати уникати бід і негараздів. Нехай я не можу кожну мить бути поряд, але моя любов завжди з тобою, сонечко. Сьогодні дійсно важливий день у твоєму житті, так дозволь побажати тобі безмежного щастя, багато любові, яка буде оточувати тебе кожен день. Відкривай свої очі вранці із задоволенням і сміливо вирушай на нові подвиги, які чекають на тебе. Осягай все нове з посмішкою, ніколи не відступай назад.

***

Джерело: wish.co.ua

Комментарии