Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, українською мовою
З величезним задоволенням поспішаємо привітати нашого вельмишановного начальника з днем народження. Ми неодноразово говорили вам, але вважаємо за потрібне повторити в такий важливий день. Ми вдячні вам за наданий шанс, ми пишаємося тим, що працюємо під керівництвом такого іменитого людини і справжнього професіонала. Ви є головою цієї компанії вже не перше десятиліття, але ніколи не міняєте свого стилю керівництва. Можливо, саме це і робить вас таким професіоналом. Ви – Людина з великої літери. Багато хто навіть називають вас справжньою легендою. Ми вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам досягнення всіх поставлених цілей, яких у вас, напевно, достатньо. Ви завжди говорите, що живете, тому що працюєте. Тому ми хочемо, щоб ви працювали ще довгі і довгі роки.
***
Шановний керівник! Від усієї душі вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо Вам зростання особистого та кар'єрного, здоров'я, щастя, усіляких успіхів, нехай в руках горить будь-яка робота, будинки оточують теплом і турботою, відкривайте для себе нові і цікаві заняття!
***
Самому краще керівнику, сьогодні звучать найкращі побажання! Вони стануть міцним фундаментом процвітання у всіх життєвих сферах на наступний рік! Вітаємо!
***
Вітаємо з днем народження прекрасну людину, нашого шановного начальника! Хочемо побажати Вам цікавою і насиченою діяльності. Здоров'я, порядку в справах і особистого щастя. Великих перспектив, доброзичливого керівництва і виконання бажань!
***
З днем народження! Бажаємо вам, стабільності в будь-яких справах, успіхи в роботі і в особистому житті. Щоб доходи і статуї росли, а витрачений час наближався до мінімуму.
***
У наш час дуже рідко трапляється, що начальник виявляється дійсно близьким людиною. Більшість керівників працюють за принципом: «Я начальник – ти дурень». Але Ви не просто талановитий керівник, ви та людина, яка завжди допоможе і зрозуміє в скрутній ситуації. Навіть займаючи відповідальну посаду, ви залишаєтеся жінкою, здатною співпереживати і прощати помилки. Спасибі Вам за це. Ми бажаємо вам терпіння і витримки в управлінні нами. Постараємося вас не підводити і підтримувати репутацію нашого відділу на належному рівні. З днем народження Вас.
***
Прийміть вітання з днем народження! Ви як справжній капітан, що стояв біля штурвала нашого колективу-корабля. Бажаю Вам не знати стихійних лих, нехай мир буде на роботі і вдома. Здоров'я і щастя Вам!
***
Сьогодні найкращий бос винуватець феєричного свята! Бажаємо Вам незламної творчої жилки, блискучості лідерського характеру, ефективної працездатності та ділової мудрості!
***
Шановна ...(ім'я, по батькові), ми хочемо привітати вас з наступаючим днем народження. Всі співробітники нашої організації приєднуються до привітань. Ми бажаємо вам досягти небувалих успіхів, завоювати всіх клієнтів і стати главою могутньої корпорації. Бажаємо процвітання вашій компанії, яка за відносно короткий час встигла завоювати довіру багатьох клієнтів. Ми впевнені, що це тільки початок, тому що під вашим керівництвом будь-яка компанія буде мати успіх. Ми бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров'я, безмежного щастя і благополуччя. Ми вас дуже любимо і цінуємо. Зі святом, дорога начальниця!
***
Для Вас начальник, ми підібрали такі слова: кажуть, коли людина народжується, в цей момент в небі спалахує її зірка. Яка світить йому за життя до останнього подиху. У ваш день народження ми бажаємо, щоб ця зірка вам завжди допомагала в житті. Щоб своїм яскравим світлом вона надихала на добрі вчинки. Нехай її яскраве світло, додає енергії для подолання труднощів. І коли не буде з ким поговорити, просто вийди, глянь на небо, і розкажіть їй все що наболіло на душі. Бажаємо вам якщо плакати, то тільки від радості. Якщо сміятися, то тільки щиро. Якщо любити, то всім серцем. Якщо розчаровуватися, то тільки у тих людей, які тобі не потрібні поруч. Якщо стрибати, то від щастя. Якщо мріяти, то домагатися бажаного, якщо вірити, то всією душею. З днем народження, начальник!
***
Дорога наша начальниця! Від усієї душі вітаємо Вас з Днем Народження! В цей чудовий день хотілося б від щирого серця побажати Вам успіху у всіх ваших справах, успішного кар'єрного зростання, завжди знаходити спільну мову з начальством, ну і, звичайно ж, здоров'я, бадьорості, благополуччя - та щоб удача ніколи не покидала Вас, як в особистому житті, так і в роботі! Посміхайтеся завжди настільки ж променисто, як і у цей чудовий день!
***
Прекрасну жінку і чудову начальницю вітаю з днем народження. Бажаю завжди поєднувати неймовірну красу і суворість характеру, доброту душі і серйозність намірів, старанну роботу і чудовий відпочинок, впевненість в собі і ніжні почуття до близьких людей.
***
У цей прекрасний світлий день, хочемо щиро привітати з Днем Народження свого улюбленого шефа! Майстер своєї справи, генератор ідей, людина зі своїм стилем і почуттям гумору і просто, хороший, добрий чоловік! Спасибі вам за все те, що ви для нас зробили і продовжуєте робити! Адже ваші старання полегшують нам робочі будні, дарують нам натхнення, впевненість у завтрашньому дні! Ваші навички керівництва ідеальні, ви, як начальник, сама досконалість, ви наш кумир, ви наш лідер! Будьте сильні, здорові, щасливі, везучи, щасливі й усміхнені! Залишайтеся завжди на активі, а головне на позитиві! Сонячного вам настрою, продуктивних робочих днів, успішних почав і не менше, успішних завершень справ! Пам'ятайте, що ваш колектив завжди стоїть поряд з вами, завжди на підхваті, завжди чекає ваших вказівок! Адже ви ведете нас до успіху!
***
Вітаю Вас з днем народження! У такий важливий день я хочу побажати Вам великих успіхів у кар'єрі, щоб все задумане збувалося в точності з складеним планом. Не дарма кажуть, що жінка шия і голова дивиться туди, куди вона поверне. Хочу сказати, що завдяки Вам ми завжди беремо потрібний курс і дивимося, куди треба. Я хочу побажати, щоб так залишалося й надалі. А Вам я хочу сказати величезне спасибі, що Ви підтримуєте, коли це треба, допомогти, коли це необхідно і виправляєте помилки, коли вони є. Приємно усвідомлювати, що є такий керівник, який професіонал у своїй справі. З днем народження!
***
Офіційно і банально вітати з Днем Вашого народження ми не будемо, адже ми дуже позитивний колектив. Так і Ви – креативний директор, спрямоване в майбутнє і не сприймає застійні традиції! Нехай Ваші яскраві ідеї ніколи не вичерпуються, і перспективні цілі реалізуються! А якщо дасте премію, ми допоможемо Вам завжди...
***
Ви наша підтримка, опора, наш промінчик, який спрямовує нас скрізь і всюди! Бог щедро обдарував вас розумом, красою, природною добротою! Ви - справжній скарб! Завжди залишайтеся таким же світлим людиною, і нехай всі ваші найнеймовірніші бажання і мрії почнуть здійснюватися прямо сьогодні, тут і зараз! Не піддавайтеся смутку і своєю посмішкою заряджайте всіх навколо! Ми ж дивимося на вас і беремо з вас приклад! Завжди прагніть до нових вершин, не зупиняйтеся на досягнутому! І нехай доля вам підносить приємні сюрпризи прямо на блюді! Міцного вам здоров'я і чудового щастя! І нехай тепло і любов всього нашого колективу зігріває вас завжди і скрізь! Хотілося б сказати величезне спасибі за те, що ви живете і працюєте впритул з колективом! Спасибі за ті щасливі моменти, що даруєте нам кожен день!
***
Сьогодні День народження у чудової жінки – у нашій улюблений начальниці і беззмінного керівника всіх наших проектів. За весь період нашої з вами співпраці я зрозуміла, що хочу дуже багато чого у вас навчитися, а ви з радістю йдете на контакт. Як би ви не були зайняті, ви все одно приділіть мені або іншим співробітникам час і відповісте на запитання чи допоможете розібратися у незрозумілій ситуації. Це справжнє задоволення працювати під керівництвом такого професіонала, як ви, такого чуйного і надійного людини. Спасибі вам за все, ми вас дуже любимо і цінуємо! Зі святом!
***
З днем народження, наш чудовий чоловік. Бути начальником, якого всі поважають і люблять — не просто, але у Вас це чудово виходить. Бажаю Вам здоров'я, достатку і всіх добрих благ, а до всього цього хай буде удача і везіння, оптимістичний настрій і абсолютна впевненість у собі. Нехай Ваш успіх буде надійним, а Ваше щастя — невгасимим.
***
Чесно кажучи, Вам не позаздриш, адже вся відповідальність лежить на Ваших плечах. Але Ви чудово тримайтеся і своєю впевненістю допомагаєте нам чітко виконувати свої обов'язки. У день Вашого народження ми хочемо побажати Вам великого щастя, міцного здоров'я та надбавки до зарплати! Жарт.
***
Ви, наша начальниця – самий турботливий керівник по відношенню до нас, своїм підлеглим. І як ви все встигаєте – керувати, вимагати, організовувати, брати на себе відповідальність, приймати рішення і забезпечувати нам гідні умови для роботи. При цьому ви завжди стримані і люб'язні. Крім того ви завжди добре виглядаєте. Це талант! Всім колективом від усієї душі вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам нових висот у кар'єрі і задоволення від роботи. Як сказав товариш Травкін зі старої радянської кінокомедії «Тридцять три», щастя – це коли вранці хочеться на роботу, а ввечері додому. Нехай весь ваш трудовий шлях вас супроводжують ці два простих бажання.
***
З днем народження, дорогий наш директор! Ти став для нас не тільки мудрим наставником, але й чудовим порадником і другом! Від усієї душі наш колектив вітає тебе зі святом і бажає здоров'я і сил для звершення задуманого, успіхів в кар'єрі, миру в родині і гарного настрою!
***
Самому краще, дбайливого та уважного у світі шефові, хочеться побажати так само пишатися своєю роботою і співробітниками, бути справедливим і проникливим, вирішувати поставлені завдання швидко, але дбайливо. Від імені всієї нашої команди хочеться привітати вас і переконати, що ми не підведемо вас! З днем народження!
***
Вітаємо улюбленого шефа з днем народження! Бажаємо йому удачі у всіх починаннях і справжнього людського щастя. Попереджаємо: завтра будемо святкувати, келихом мінералки не відбудетеся!
***
Шановного чоловіка і відмінного начальника в одній особі хочу привітати з днем народження. Бажаю високій швидкості в досягненні поставлених цілей, незаперечної перемоги в будь-якій справі, раціонального розподілу коштів і сил, достатку фінансах і любові.
***
Дорога наша директор! Від усього нашого колективу хочеться вам відверто і від усієї душі побажати, тільки всього найкращого! Нехай ваше справедливе і щире серце ніколи не знає болю і тривог. Нехай ваша добра і чесна душа завжди буде спокійна і в гармонії з усім зовнішнім світом. Бажаємо вам чудовий і нюховий наш бос, справжнього жіночого щастя, кар'єрного зростання та розвитку, нових досягнень і успіхів у всьому! Ваш люблячий і поважає вас колектив.
***
Сьогодні день народження у особливу людину для нас – у нашої неповторної начальниці, яка стала для нас великим другом. Ви неймовірно комунікабельна і товариська людина, для якого не існує ніяких перешкод. Ми бажаємо вам і надалі завжди йти до своєї мети і здобувати нові перемоги. Це у вас добре виходить. Крім того, бажаємо і найбільш необхідних складових – безмежного щастя, міцного здоров'я, любові і великої удачі. Сподіваємося, що навіть після вашого відходу з компанії ви все одно будете час від часу приходити до нас. Ви це робите на благо компанії, але нам буде дуже не вистачати вас. З днем народження, кохана начальниця. Нехай цей день назавжди залишиться у вашій пам'яті.
***
Бажаю, щоб незмінно була тяга до самовдосконалення, залишайся таким же мудрим і неупередженим керівником, якого цінують і поважають працівники, нехай доля схиляє чашу терезів тільки в твою користь.
***
Дорогий наш керівник! Сьогодні не звичайний будній день. Сьогодні в нашому офісі віє святом. Сьогодні день вашого народження! Наш колектив поспішає привітати вас і подарувати цей букет квітів з презентом. Ми хочемо, щоб святковий настрій не залишав вас, як можна довше. Залишайтеся завжди такою ж молодою і красивою! Нехай робота приносить тільки задоволення, а всі проблеми залишаться тільки в минулому. З днем народження вас!
***
Дорогий нашої начальниці! Від усього серця вітаємо вас з цим прекрасним святом, днем народження! Бажаємо тільки виняткової енергії, гарного настрою, щастя і добра! Здоров'я, удачі, яскравих фарб і вражень! З днем народження!
***
Дорога моя начальниця, я розумію, як важливо, щоб поряд був той, на кого завжди можна покластися і покластися. Саме тому, як жінка жінці, бажаю в день народження мати чудового коханого чоловіка та вірних і відданих друзів!
***
Дорогий, коханий, незамінний, мудрий, досвідчений, толерантний, справедливий, тактовний, добрий, щедрий начальник! З Днем вашого Народження! Бажаємо подальших успіхів у проектах, які з кожним днем збільшуються! Неймовірні відчуття тепла даруєте ви всьому колективу, вміло керуючи нами, наближаючи нас до успіху! Бажаємо безперервної радості і всеосяжної доброти! Бажаємо великих перемог, оптимізму, самореалізації і більше часу на відпочинок! Нехай кожен робочий день приносить вам натхнення, користь, задоволення і радість, а ваші бажання нехай збуваються по клацанню пальця, без перерв і затримок! Хочемо сказати, що ми неймовірно щасливі, що ви були, є і будете частиною нашої роботи! Велике спасибі вам за те, що несете благої світло в наше життя! Спасибі за всі слова, які ви говорите, за вашу підтримку, яку ви даруєте нам у важкі часи! Спасибі за те, що робите наше життя кращим!
***
Сьогодні у нас з тобою особливе свято, сьогодні не тільки день народження нашої начальниці, а ще й день народження наших успіхів і починань. Адже якщо б ви не народилися, то ми б зараз, не працювали в цьому прекрасному колективі, з такою розуміє як ви начальницею! Так що в цей день, треба сказати спасибі вашій матері, що дала вам життя, і принесла з вами у світ, стільки добра! Адже ви завжди розумієте нас з півслова! Ви природжена начальниця! З днем народження вас.
***
У нашій незамінною начальниці сьогодні свято! Ми вітаємо Вас з цим черговим, але знову унікальним Днем Народження і поспішаємо вимовити тости на вашу честь. Нехай у Вас буде завидне здоров'я та матеріальний достаток, міцні нерви, життєлюбність і незгасний інтерес до всього нового і незвіданого! Миру і тепла в родині, спокою на роботі, процвітання, поваги та усього найкращого ми Вам бажаємо в цей свято!
***
Джерело: vsivitannya.co.ua

Комментарии