Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Дозвольте душевно привітати, мила колега, і побажати, щоб Ваші дні були схожі на ромашкове поле – завжди такі ж білосніжно світлі і зігріті серцевим бурштиновим сонечком!

***

З днем народження, дорога колего! Бажаю тобі щирого жіночого щастя: щоб удома був достаток, щоб був люблячий і розуміючий чоловік, діти слухняні та улюблену справу. Бажаю, щоб робота була не просто засобом до існування, а дійсно натхненням і покликанням, щоб ти завжди прагнула виконувати всі на «відмінно», щоб з колегами були хороші стосунки, а начальство щоб поважали за розум і працьовитість. Бажаю хороших друзів і міцного здоров'я!

***

Від усієї душі вітаю з днем народження, колега. Нехай буде не робота, а суцільне задоволення, нехай буде не життя, а просто казка, хай в справах не просто щастить, а завжди чекає грандіозний успіх, нехай всі навколо тебе не просто радує, а дарує добрий захват і захоплення.

***

Бажаємо стрімкої кар'єри і цікавих ділових пропозицій! Чудового настрою щодня і приємних перспектив у майбутньому! Нехай у вас все буде добре, зі святом, колега!

***

Привітати Вас із найпрекраснішим у жіночій життя святом – Днем її Народження одне із самих важливих, але дуже приємних турбот! Адже в день Іменин жінка не просто розквітає, вона добросердечно випромінює настільки потужний заряд позитиву, справжньої жіночності та ніжності, що навіть перехожі намагаються погрітися в настільки теплих людських променях! Тому прийміть наші справжні і сердечні вітання з цим урочистим днем, нехай ваша жіноча вдача, ніколи не відає підступного розчарування, а ваша неповторна ділова граціозність і вміння тримати в роботі і в житті вухо гостро не просто працює на вас, а притягує лише удачу і колосальний прибуток в ваш рідний дім! Сподіваємося на обопільно плідну співпрацю та подальше загальне процвітання!

***

Моя мила колега, сьогодні ти — королева балу, сьогодні твій день і я щиро вітаю тебе. Нехай цей день народження стане особливим, нехай станеться неймовірне диво і здійсниться найзаповітніша мрія. Бажаю сяяти яскравою зіркою за життя і завжди залишатися успішною кар'єристкою.

***

В цей день, коли настав свято у мого колеги. Я вітаю тебе з днем народження, і бажаю щастя. Бажаю успіхів і результатів у роботі, удачі та фінансової незалежності, Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від чистого серця, і дуже щиро всього самого прекрасного і життєрадісного!!! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень! Необмежених можливостей, здоров'я, сімейного благополуччя і щастя!

***

Дорога наша колега, в цей хвилюючий для кожної жінки день хочемо привітати Вас з прекрасним Днем Народження! Нехай у вашому трепетному серці завжди квітне зворушлива добродушність, неповторна жіноча інтуїція і чудова спонтанність! За роки нелегкої, але результативною спільної роботи Ви всім довели свою незаперечну працездатність, унікальний професіоналізм і динамічне зростання в освоєнні нових знань! Нехай у вашому житті завжди вистачає внутрішніх сил і спраги до досягнення нових висот, як у професійній площині, так і в особистому житті! Нехай у вашій неповторній і щедрої душі завжди знайдеться невелике містечко для всієї нашої невеликий, але дружній компанії.

***

Нехай улюблена справа приносить задоволення і радість! Надихає на нові успіхи, дарує повагу оточуючих людей! З днем народження!

***

Яке для нас щастя, шановна колего, працювати з Вами в одному колективі! Таку відповідальну, доброзичливу і привабливу співробітницю рідко зустрінеш. Тому в Ваш ювілей весь колектив бажає Вам тільки хорошого, доброго, світлого!

***

І не так вже важливо, скільки вже таких свят зазначила наша ... (ім'я) – у справжньої жінки про роки можна не питати, оскільки в її душі завжди молодість, завжди Весна!

***

Приймай сьогодні привітання, адже день народження — серйозний привід! Привід серйозний, але як же нам пощастило, що навіть у відповідальні робочі моменти ти вмієш бути веселим і завжди розчищали напружену обстановку гарним настроєм та впевненістю в успіху. Удачі у всіх починаннях, міцного здоров'я і кохання в житті!

***

Улюблена і хороша колега, старанна співробітниця, відповідальна, комунікабельна і просто приваблива і чуйна жінка, хочу привітати вас з днем вашого народження! Нехай аура тепла, гармонії, любові і краси ніколи не покидає вас. Від вашої присутності наш офіс робиться затишніше. Всього вам найкращого!

***

Побажати хочемо ми багато. Бадьорості, сили, надії, здоров'я, терпіння, мрії і її виконання, любові, тепла, удачі, радості, достатку, енергії, світла, натхнення, посмішок, успіхів, доброти, вірності, захвату!

***

Кожен рік Вашої роботи - це нові досягнення, реалізація сміливих ідей, втілення в життя блискучих проектів. А ще - це згуртування зі своєї трудової сім'єю. І сьогодні ми бажаємо Вам нашу сім'янинові довгих років плідної служби на своєму бойовому посту!

***

Дуже важливо знаходити спільну мову й спільні інтереси серед колег. Цього досягають небагато, тому для досягнення гармонії в колективі необхідний особливий підхід до кожного співробітника. І сьогодні ми хочемо сказати вам, наша іменинниця, що саме у вас це виходить! Ви центр уваги нашої компанії! З вами легко дається будь-яку справу, завдання легко вирішуються, а проблеми просто зникають! Саме вам вдається згуртувати абсолютно різних людей єдиним інтересом. Як це у вас виходить, ми не знаємо, але ми вам дуже вдячні за дружбу нашого колективу! Вітаємо вас зі знаменною датою, Днем Народження! І в цей день особливо хочеться висловити слова подяки і почуття глибокої поваги вам за все те, що ви для нас робите! Дякуємо за вашу тонку роботу, за вашу доброзичливість і чуйність! Бажаємо вам взаємності ваших почуттів! З Днем Народження, шановна!

***

Я шалено радий, що мені випало щастя працювати з тобою в одному колективі. І сьогодні з днем Народження я вітаю не тільки свого колегу, але і свого доброго друга! Хочу сказати тобі щире «дякую» за те, що ти такий, як є, за те, що можу не замислюючись покластися на тебе в будь-якій ситуації. Дякую за дружбу! Нехай не тільки у цей день, а й завжди, тебе оточують тільки ті люди і події, які тобі приємні. Нехай буде менше приводів для розладів, а більше причин для радості і сміху! З днем Народження!

***

Колега! Вітаємо! Сьогодні ваш день і ми присвячуємо його вашого свята! З Днем Народження! Для того щоб заробити повагу в колективі потрібно вкласти чимало праць і терпіння. Тут всі конкуренти, незважаючи на те, що зайняті однією справою. Ми хочемо вам подарувати слова вдячності за ваше ставлення до співробітників! Саме у вас вийшло довести, що дружба між конкурентами існує. Ви легко знаходите спільну мову з усіма, без винятку. Ви легко йдете на допомогу, ви завжди в гарному настрої, ви завжди надаєте підтримку. Ваше справедливе рішення не раз вирішував багато спори, що призводило до позитивного результату нерозв'язні завдання, ви – геній компромісу! Гідний співробітник гідного колективу! Бажаємо вам нести і далі прапор першості серед колег і привести всіх нас на вершину професійного Олімпу!

***

У це прекрасне свято, день народження душі нашого колективу, я хочу побажати цій чудовій і чуйну жінку всього самого прекрасного. Нехай на її обличчі завжди сяє посмішка, а життя підносить лише приємні сюрпризи.

***

Шановний колега! Прийміть мої вітання від усієї душі з Днем народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, гарного настрою, бадьорості і процвітання. Нехай Бог оберігає від бід і негараздів! Хай доля дарує приємні сюрпризи та незабутні моменти.

***

Щастя, любові, удачі – все це важливо, причому дуже сильно! Бажаю бути завжди сильним і впевненим у собі! Побажаю завжди всього найкращого тобі! Нехай ти будеш любимо в будь-який час прекрасною жінкою!

***

Кожен день народження – це черговий привід щось виправити у своєму житті. Ми сьогодні вітаємо тебе з черговою датою і на права людей, які вже довго працюють разом, ми можемо заявити, що тобі нічого виправляти. Озирнись назад, там у тебе прекрасний будинок, наповнений світлом, добром, любов, сміхом твоїх дітей. Подивися по сторонам, зараз ти знаходити в оточенні колег, для яких став другом, наставником, вчителем, критиком і просто прикладом. Ти справжній чоловік, який завжди відповідає за свої вчинки і слова, ти не боїшся відповідальності, і сміливо крокуєш вперед. Ми бажаємо тобі сил і далі продовжувати тільки в такому дусі, ти зможеш підкорити будь-яку вершину цього світу, тобі дійсно підвладне все, що ти тільки захочеш.

***

Наша безцінна колега, нехай Ваше серце завжди буде в захваті від неземної Любові, Ваша душа буде обійнята світлом істинної Дружби, а професійні досягнення гідно поповнюють бюджет! З Днем народження!

***

Незамінного колегу і прекрасного друга вітаємо з Днем народження! Про таку людину, як Ви, можна говорити годинами. Але словами не передати усієї нашої щирості та поваги до Вас! Нехай кожен Ваш день осяється новими відкриттями і звершеннями. Хай любов рідних і близьких стане Маяком у Вашому життєвому морі.

***

Всі співробітники, не шкодуючи найтепліших слів, вітають Вас з днем народження. Ви наша чудова колега, з Вами нам завжди добре працювати і приємно відпочивати. Вас називають живчиком всього колективу. Ваш оптимізм та ваша впевненість передається всім нам, і тоді жити набагато легше. Ми бажаємо Вам здоров'я і сили, щастя і везіння у всьому. Нехай Ваше життя буде оточена любов'ю. Нехай повага і шана будуть Вам нагородою за Ваш славний труд. Усіх земних благ Вам, достатку і великого сімейного щастя.

***

Іменинні тривоги і турботи завжди затьмарюють жіночі свята, але в цей День, наша люба колего, ти світиш подібно райського квітці, який окропила сам Любов і Благодать! Тому побажати тобі хочемо від щирого серця тільки самих граничних висот, як у кар'єрі, так і в особистому житті! Нехай твоє добрейшее сердечко ніколи не знає життєвих прикрощів та негараздів, нехай в жилах твоїх завжди з такою ж динамікою вирує енергія і невичерпна цілеспрямованість, а ніжки завжди ведуть у необхідному і успішному напрямку! З святом тебе, наша душа колективу! Нехай наші слова не просто наповнять цей чудовий день удачею і теплом, але і принесуть в подальше життя приплив добра і людського терпіння!

***

Вельмишановний колега, таки з днюхой Вас! Бажаю Вам мало працювати і багато гуляти, поменше засмучуватися і побільше радіти, щоб грошики був надлишок, а в поганих друзів — недолік, і щоб ніколи не було кінця, а завжди — початок!

***

У нашому колективі сьогодні з'явився вагомий привід привітати прекрасної людини і просто чудову жінку зі знаменним днем! Днем її Народження! Оплески, товариші співробітники! Вітаємо цього дорогого нам усім людини з урочистим вступом на старт свого тріумфу! Бажаємо вам з цього моменту обернути свої перспективи і можливості в правильне професійне русло! Нехай ваші прагнення виправдають ваші власні очікування! Бажаємо вам досконалого досягнення душевної гармонії, здійснення ваших планів у реальність і досягнення вершин у різних сферах вашого життя! Нехай ваші бажання не стоять на місці, а рухаються напролом тільки вперед! Не ведіть рахунок ваших років, не озирайтеся назад у минуле, тримайте курс назустріч успіхів! Синхронізуйте ваші сімейні удачі з професійними перемогами! І нехай це поєднання вас зробить щасливою жінкою!

***

З Днем народження, колега! Бажаю, щоб тебе оточували тільки добрі, позитивні люди. На роботі хай запанують мир і порозуміння, а в будинку – затишок і сімейне благодать. Ти – справжній чоловік, і тобі притаманні найкращі якості справжнього джентльмена. Збережи в собі ці якості і будь завжди вірний своїм цілям і переконанням!

***

Хай дні твої робочі завжди будуть вдалими, нехай всі твої гроші будуть чесно заробленими, але, при цьому, їх буде достатньо. І нехай робота, ні за яких обставин, не заважає твоєму особистому житті, а ця сама життя нехай буде гармонійною, але, хай криє в собі багато приємних сюрпризів і щасливих подій.

***

Дорога колего! Дякуємо тобі за відмінну роботу і підтримку у важку хвилину. Нехай День народження принесе тобі масу позитивних емоцій, а поруч будуть тільки самі дорогі і близькі серцю люди. Нехай робота принесе Вам радість, а посмішка стане талісманом Вашої життєвої удачі!

***

Весь колектив сьогодні від щирого серця вітає іменинника з днем народження. Що прийнято бажати в такий день? Звичайно, успіху, щоб у всіх справах був порядок і лише позитивний результат. Ще дуже потрібно для роботи натхнення, щоб вранці до нас ви приходили з хорошим настроєм і бажанням зробити якесь важливе відкриття для всього світу. Бажаємо, щоб у серці завжди жила сама щира і чиста любов, яка тільки може бути, адже вона дійсно здатна творити чудеса і надихати. Бажаємо міцного здоров'я ще на багато років вперед. Ще бажаємо, щоб діти радували такого чудового тата, дбали і намагалися оточити своєю любов'ю. Дозвольте ще раз привітати вас і побажати тільки найкращого, чого може бажати людина.

***

Джерело: wishes.co.ua

Комментарии